decembrie 08, 2014

Concurs de Craciun - Povesti pentru Vlad

Toti copiii merita sa asculte povesti frumoase in aceasta perioada si pentru ca eu am crescut la tara la bunici intr-o lume simpla si curata as vrea ca un numar cat mai mare de copii sa ajunga sa o cunoasca, in special dintre cei de la oras care nu au ocazia prea des sa intre in contact cu aceasta lume extraordinara. Va propun astfel un concurs de Craciun.

Premii: 5 seturi de CD-uri Povesti pentru Vlad.


Durata concurs: pana pe 18 decembrie ora 16.00. CD-urile as vrea sa plece catre cei 5 castigatori pe 19 decembrie, cel tarziu pe 22 incat pana pe 24 seara sa le aveti.

Ce trebuie sa faceti: 
- Like paginii Povesti pentru Vlad;
- Share paginii Povesti pentru Vlad cu tag la 2 prieteni pe care considerati ca i-ar interesa aceste povesti si care poate si-ar dori sa participe la concurs;
- Sa imi trimiteti o fotografie pe georgianaflorina@gmail.com sau direct contactandu-ma pe Pagina Povestilor pentru Vlad, fotografie care va intra in concurs si care trebuie sa reprezinte jucaria/jucariile preferata/preferate a/ale copilului/copiilor vostri undeva in aer liber. Daca n-ati reusit sa fotografiati jucaria asta-vara afara, aveti acum un motiv sa iesiti cu cei mici la o plimbare.
Fotografiile vor fi puse in albumul Concurs de Craciun in sectiunea Photos/Albums a paginii Povesti pentru Vlad.

Incurajati pe toata lumea sa voteze fotografia pentru ca vor castiga cei care au cele mai multe Like-uri. Daca sunt mai multe fotografii cu acelasi numar de Like-uri, vom apela la random.org doar pentru acelea.

Bafta multa tuturor si o saptamana linistita,
Geo

3 comentarii:

  1. interesant concursul, doar ca nu putem participa si noi, nu avem cont de facebook, dar dam de veste la alti prieteni:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu aveti vreun amic fara copii, cu cont de Facebook care sa va ajute? Din pacate nu vad alta solutie :(

    RăspundețiȘtergere
  3. nu-i problema, le vom cumpara, doar sa vedem cum putem ajunge prin zona d-voastra sa le luam:). Se vor bucura cu siguranta alti copilasi zglobii.

    RăspundețiȘtergere